ALLROUND VAKMAN/-VROUW met mechatronische achtergrond (32-40 uur)
Dit ga je doen
Als allround ateliermedewerker bij Heijmerink Wagemakers kun je al je technische kennis en kunde kwijt in het ontwikkelen en realiseren van multidisciplinaire, ruimtelijke objecten. Elk project is uniek, dus steeds maak je wat anders!
Technische tekeningen en werkingsschema's vormen geen raadsels voor jou; je stelt zelfstandig een realistisch uitvoeringsplan voor productie op. Het assembleren van objecten doe je met plezier en precisie, evenals het maken van prototypes en proefopstellingen. Op locatie heb je overzicht en vervul je zowel een coördinerende als uitvoerende rol. Je monteert en plaatst objecten en assisteert onze projectmanagers bij de eindoplevering.
Je technische en mechatronische adviezen zijn voor ons goud waard. Ze vormen een welkome aanvulling op de overige materiaalkennis en -kunde die we in huis hebben. Kortom: met jouw inbreng en expertise maak je de kwaliteit die wij leveren compleet!

Dit verwachten we van jou
• een MBO4-opleiding Mechatronica of Werktuigbouwkunde met meet- en regeltechniek
• > 5 jaar relevante ervaring
• kennis van mogelijkheden met techniek, materialen en bewerkingen
• technisch inzicht
• sterk in plannen en organiseren
• eigenschappen als zelfstandig, accuraat, doorzetter
• rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten
• een creatieve werkomgeving
• veel ruimte voor eigen initiatief
• de kans om ervaring op te doen bij zeer diverse opdrachtgevers
• een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Over Heijmerink Wagemakers
Heijmerink Wagemakers Vormgeversatelier is al 30 jaar een toonaangevende co-creator bij de ontwikkeling en bouw van ruimtelijke bijzonderheden. Wij zijn gespecialiseerd in interieurs die verhalen vertellen voor musea, science centra en brand experiences. Ook bouwen wij bijzondere objecten voor de openbare ruimte.
Wij onderscheiden ons met sterk projectmanagement en uitstekende engineering. Dat zijn onze sleutels voor het creëren van betrouwbare en blijvende oplossingen. In de uitwerking en realisatie integreren we technische disciplines: mechanica, elektronica, AV hardware en software. Turn-key; met kwaliteit, op tijd en binnen budget.
In ons atelier maken en assembleren vakmensen prototypes en enkelstuks, testen we onze producten en bereiden we de montage voor.
Onze opdrachtgevers zijn nationaal en internationaal te vinden onder ontwerpers, musea, science centra, overheden en bedrijven.

Solliciteren? Doen!
Herken jij jezelf in het profiel van allround vakman/-vrouw mét mechatronische achtergrond? Laat het ons weten! Stuur je CV en korte motivatie per e-mail naar: info@hwva.nl. Heb je nog vragen? Stel ze aan onze operationeel manager Ralph Gosselink: 030 – 3072818 of r.gosselink@hwva.nl.
Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 8 januari 2018.