dinsdag 12 mei 2015
Bezoek de Museumvakdagen in het Evoluon
Op 27 en 28 mei a.s. vinden in het Evoluon te Eindhoven de Museumvakdagen plaats: een vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met de museale branche. Nederland en België tellen ruim 2000 musea, waar in totaal al gauw 25.000 mensen werken. Natuurlijk is Heijmerink Wagemakers als exposant te vinden op deze beurs. Wij zijn immers al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in museale inrichtingen en experiences.

Voor ieder wat wils
Tijdens de tweedaagse beurs is een groot aantal interessante inlooplezingen bij te wonen. Zo vertelt een nieuwe museumdirecteur over haar plannen, kun je je laten bijpraten over collectiebeheer en –behoud, kom je te weten hoe je een museum opricht, word je wijzer omtrent vrijwilligersbeleid en leer je hoe je de stem van het museumpubliek betrekt én belangrijk onderdeel laat zijn van een volledig herinrichtingsplan voor een museum! Kijk hier voor het volledige overzicht inlooplezingen.

Uitnodiging
We nodigen je van harte uit om op 27 of 28 mei een bezoek te brengen aan het Evoluon en je te laten inspireren. Vanuit de beursorganisatie ontvangen sowieso alle musea in Nederland en Vlaanderen een uitnodiging. De vakdagen zijn dus ook bij uitstek een mooie gelegenheid om er je relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Erg leuk als je daarbij ook een bezoekje aan onze stand brengt: kunnen we weer eens even bijpraten!
NB: Laat even weten via info@hwva.nl of je van onze  uitnodiging gebruik maakt, dan sturen we je een vrije entreekaart toe!

Locatie en tijden
Evoluon | Noord Brabantlaan 1A | 5652 LA Eindhoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.