woensdag 1 juli 2015
Wavin - Connect to better!
Heijmerink Wagemakers realiseert in Hardenberg de Wavin Academy: een levensecht ‘visitekaartje’ dat als blauwdruk gaat dienen voor meerdere Wavin Academy's in Europa.

Wavin is marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen. Of het nu gaat om de distributie van water en gas,  verwarmen  en koelen, riolering of kabelbescherming: Wavin verbindt haar relaties altijd met innovatieve technologieën, producten en diensten. Vandaar de slogan: Connect to better!
Een bezoek aan de toekomstige Wavin Academy staat garant voor een dag vol training en beleving; a customer journey! Na een ontvangst  maakt de bezoeker in vier verschillende experience rooms kennis met de rijke diversiteit aan boven- en ondergrondse Wavin-producten. Hoogtepunt is the Wavin House: een grote maquette, gekoppeld aan augmented reality. Daarna komt u in een prachtig trainingscentrum. Oftewel: alle systemen  die het Wavin-concern produceert kun je per ruimte fysiek en virtueel beleven.
Voor Heijmerink Wagemakers een project met de hoofdletter P, want al onze expertise kunnen we erin kwijt: van het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek en het meehelpen ontwikkelen van de diverse experiences en exhibits, tot de engineering en bouw van het gehele ontwerp. Brand experience specialist MMEK hebben we in een vroegtijdig stadium betrokken bij het ontwerpproces. Kortom: projectmanagement van A tot Z!
Op 3 november 2015 openen de deuren van de Wavin Academy.

Meer informatie: Ralph Gosselink, projectmanager | M: 06 - 37557110