dinsdag 10 mei 2016
Kennis vergaren en netwerken op de Museum Vakdagen
Op 24 en 25 mei a.s. vindt in het Evoluon te Eindhoven de tweede editie van de Museum Vakdagen plaats: dé vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met de museale branche.

Ook dit jaar is Heijmerink Wagemakers als exposant te vinden op deze branche-vakbeurs; als specialist in museale  inrichtingen en experiences zijn we er helemaal op onze plaats. We zien weer uit naar leuke ontmoetingen en inspirerende gesprekken met bezoekers aan onze stand.

Kennisoverdracht
Tijdens de tweedaagse beurs zijn interessante inlooplezingen en workshops bij te wonen. De thema’s die de revue passeren beslaan zo ongeveer alle terreinen waar je mee te maken hebt in de museumwereld: van kidsmarketing en museumeducatie tot collectiewaardering en -behoud, positionering na verzelfstandiging, inkomstenwerving, taken en verantwoordelijkheden van vrijwilligers, etc.
Kortom: kennisoverdracht in de breedste zin. Kijk hier voor het volledige overzicht inlooplezingen.

Uitnodiging
We nodigen je van harte uit om op 24 of 25 mei een bezoek te brengen aan het Evoluon en je te laten inspireren. Vanuit de beursorganisatie ontvangen sowieso alle musea in Nederland en Vlaanderen een uitnodiging: beide landen tellen ruim 2000 musea waar in totaal al gauw 25.000 mensen werken. De vakdagen zijn dus bij uitstek een mooie gelegenheid om er je relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Erg leuk als je daarbij ook een bezoekje aan onze stand brengt: kunnen we weer eens even bijpraten!
Laat via info@hwva.nl even weten of je wilt langskomen, dan sturen we je per post een vrije entreekaart toe.

Locatie en tijden
Evoluon | Noord Brabantlaan 1A | 5652 LA Eindhoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tot ziens in Eindhoven!