maandag 6 juni 2016
Complete Feyenoord-historie in nieuw museum
Momenteel is het Feyenoord Museum gesloten om eind van dit jaar terug te keren op de begane grond van het Olympiagebouw bij De Kuip. Na een aanbestedingstraject en voorbereidende fase zijn onlangs de handtekeningen gezet en hebben de plannen een vaste vorm gekregen.

In het Feyenoord Museum maak je een reis langs de historie van de Rotterdamse club en zijn stadion. Vanaf de oprichting in 1908 tot aan de meest recente KNVB-bekerwinst van afgelopen april. Bijzondere memorabilia, foto’s en videobeelden vertellen de veelbewogen geschiedenis van de volksclub, het stadion en van de mensen die de Feyenoord-geschiedenis kleur gaven.
Over een half jaar is het allemaal weer te zien. Heijmerink Wagemakers is van begin af aan betrokken bij het proces- en designmanagement. Pronk. bedacht het concept voor de gloednieuwe inrichting, waarbij het verhaal van de Feyenoord-historie in een andere vorm wordt verteld. Natuurlijk blijven alle prijzen en het historisch beeldmateriaal een belangrijke rol spelen in de presentaties. Daarnaast zal er meer aandacht zijn voor het ongrijpbare 'Feyenoord gevoel'. 
Inmiddels zijn we gestart met de technische ontwikkeling en realisatie van het ontwerp.