woensdag 13 september 2017
Bright Ideas hub hervat z'n tour
Na een zomerstop ging de Bright Ideas hub afgelopen najaar weer op tournee, startend bij het Generation Discoverfestival in Den Haag. Sindsdien trekt de futuristische koepel door het land.

In de kanariegele Bright Ideas hub beleven de kinderen een interactief en educatief programma rondom wetenschap en techniek. Dik een uur worden ze aan het denken gezet over uitdagingen van de toekomst. Opdrachtgever Shell beoogt met het Generation Discover-programma (waarvan de hub onderdeel uit maakt) de belangstelling van kinderen te prikkelen voor techniek en duurzaamheid. Aan het enthousiasme van de kinderen zal het niet liggen: die zitten vol slimme ideeën!
Heijmerink Wagemakers ontwikkelde en realiseerde het ontwerp van Northernlight voor de Bright Ideas hub, die vorig jaar al zes steden aandeed. De vergunningen, het transport naar en van de locaties en de complete op- en afbouw nemen we ook tijdens deze tweede tournee weer voor onze rekening. Rotterdam, Helmond, Enschede, Amsterdam, Emmen, Weert en Wageningen kwamen al aan de beurt. In maart strijkt de hub neer in Leeuwarden en in april prijkt hij in Almere.