dinsdag 3 april 2018
Kennis vergaren en netwerken op de Museum Vakdagen 2018
Op 18 en 19 april a.s. vindt in het Evoluon te Eindhoven de derde editie van de Museum Vakdagen plaats: dé vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met de museale branche.

Nederland en België tellen ruim 2000 musea waar in totaal al gauw 25.000 mensen werken.
Ook dit jaar is Heijmerink Wagemakers als exposant te vinden op deze branchevakbeurs; als specialist in museale  inrichtingen en experiences zijn we er helemaal op onze plaats. We zien weer uit naar leuke ontmoetingen en inspirerende gesprekken met bezoekers aan onze stand.

Kennisoverdracht
Tijdens de tweedaagse beurs zijn eveneens interessante inlooplezingen en workshops bij te wonen. De thema’s die de revue passeren beslaan zo ongeveer alle terreinen waar je mee te maken hebt in de museumwereld: van storytelling, positionering, bezoekmotieven en het stimuleren van regelmatig museumbezoek, tot de grote toename van techniek in tentoonstellingen; de vele mogelijkheden en de do’s en don’ts.
Kortom: kennisoverdracht in de breedste zin. Kijk hier voor het volledige overzicht inlooplezingen.

Uitnodiging
We nodigen je van harte uit om op 18 of 19 april een bezoek te brengen aan het Evoluon en je te laten inspireren. Vanuit de beursorganisatie ontvangen sowieso alle musea in Nederland en Vlaanderen een uitnodiging. De vakdagen zijn dus bij uitstek een mooie gelegenheid om er je relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Erg leuk als je daarbij ook een bezoekje aan onze stand brengt: kunnen we weer eens even bijpraten!
NB: Laat tijdig vooraf  even weten via info@hwva.nl of je van onze  uitnodiging gebruik maakt, dan sturen we je per post een vrije entreekaart toe.

Locatie en tijden
Evoluon | Noord Brabantlaan 1A | 5652 LA Eindhoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Graag tot ziens in Eindhoven op 18 of 19 april!