maandag 16 april 2018
Ronald tikt de 15 jaar aan!
Deze maand werkt onze collega Ronald Eijgermans alweer 15 jaar bij Heijmerink Wagemakers en daar zijn we heel blij mee. Hij is een projectmanager om trots op te zijn!

Ronald is bij ons zowel inhoudelijk als procesmatig eindverantwoordelijk voor de realisatie van de mooiste experiences, tentoonstellingen en interieurprojecten in Nederland en daarbuiten. Zijn grote gevoel voor kwaliteit en zijn streven naar technische perfectie zegeviert op vele plekken. Afgelopen jaar voegde Ronald de Canon van Nederland in het Openluchtmuseum aan zijn projectenlijst toe. En eind deze maand levert hij bij het Prinses Maxima Centrum te Utrecht ruim veertig bijzondere exhibits op, ook weer een heel bijzonder en uitdagend project.

Opdrachtgevers komen graag bij Ronald terug en dat begrijpen we. Hij verstaat de kunst om design & build naadloos bij elkaar te brengen. Hij verplaatst zich in de emotie van opdrachtgevers/ontwerpers; bij de technische ontwikkeling en realisatie van hun creatieve wensen blijft hij zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke ontwerp. Hij bedenkt de slimste technische oplossingen met behoud van kwaliteit, binnen budget én op tijd.
Graag gaan we met Ronald onze toekomst tegemoet!