Heijmerink Wagemakers, HWVA, Boland Party Studio, akoestisch plafond
Boland Party Studio
Boland Partystudio is de Rotterdamse vestiging van Boland Party Partners. Op de begane grond van het monumentale pand aan de Westzeedijk bevinden zich de kantoorruimte en het atelier. Heijmerink Wagemakers heeft - naar het ontwerp van MARS Interieurarchitecten - een heel bijzonder interieur met bijbehorende meubels voor het kantoor en de fotostudio gerealiseerd.
Het hoge kantoorplafond is voorzien van een opvallende, akoestische oplossing. In het atelier zorgt een semi-transparante kast van 20 meter voor een afscheiding tussen de opslag van feestkleding en de bespreekruimte.


 
OPDRACHTGEVER: Boland BV | ONTWERP: MARS Interieurarchitecten | ENGINEERING EN BOUW: Heijmerink Wagemakers

 



 


< vorige volgende >