Heijmerink Wagemakers, HWVA, Etap Lighting, Etap, ETAP, Lichtpaviljoen, Light Pavilion
ETAP Lighting
De vernieuwde merkbeleving van ETAP Lighting is te ervaren in Westmalle bij het hoofdkantoor en de fabrieken van ETAP. In een drietal zones worden de bezoekers meegenomen in de wereld van ETAP.
In de Showroom wordt met een groot gebaar - rationeel en technisch als de ETAP-producten, maar met een ‘soft touch’ - een totaaloverzicht van verlichtingsmogelijkheden geboden. Dit geeft relaties volop inspiratie om met licht te innoveren op topniveau!
In de Applicatiezone treft de bezoeker de toepassingsmogelijkheden aan in een realistische setting: een winkel, een kantoor, een ziekenhuiskamer en klaslokaal.
In de Demozone wordt in interactieve exhibits ingezoomd op de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de ETAP producten. Door demo’s en eigen experimenten krijgt de bezoeker onder andere inzicht in de werking van optiek, LED’s en het effect van de kleuren van licht op waarneming. Daarmee draagt het direct bij aan de appreciatie van de bezoeker voor het innovatievermogen van ETAP en de hoge kwaliteitsstandaard in hun productie.

Kenmerkend in het beeld van de inrichting is de unieke vorm met veel ruimte voor een optimale presentatie van de high-end lichtproducten van ETAP: plafonds, wanden en werkbladen lopen in elkaar over en vormen samen één geheel. De toepassing van nano-laktechnologie zorgt voor een slijtvast en 100% mat uiterlijk.
Heijmerink Wagemakers ontwikkelde en realiseerde deze experience in een design & build-samenwerking met designbureau MMEK.
 
OPDRACHTGEVER: Etap | ONTWERP: MMEK | ENGINEERING EN BOUW: Heijmerink Wagemakers

 






 







< vorige volgende >